Az utcán szúrtak le egy fiatalt Nyáregyházán – videó

Holtan találtak egy fiatalt a Pest megyei Nyáregyházán hétfőn hajnalban. A férfit leszúrták. A támadás éjjel történhetett, a holttestet a Bem József utca és a Dózsa György út sarkán találták meg.

 

MTI Fotó: Lakatos Péter

MTI Fotó: Lakatos Péter

 

A rendőrségre 2015. december 21-én 0 óra 50 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Nyáregyháza egyik utcájában egy férfi holttestet találtak. A Pest megyei nyomozók a helyszíni szemlét megkezdték. A helyszínre érkező orvos megállapította, hogy a 21 éves sértett halálát idegenkezűség okozta.
A meggyilkolt Dávidot sokan ismerték a településen. Polgárőr volt és tagja a helyi önkéntes tűzoltó egyesületnek. A lánglovagok.hu portál azt írta 2012 óta volt tűzoltó, akit jó szakembernek és jó barátnak jellmeztek, akire mindig lehetett számítani.
A gyilkosság után órákig tartott a helyszínelés, közben rendőrök járták a környéket, a közeli házakba is becsöngettek, szemtanúkat kerestek. A késelés után néhány órával a szomszédos településen el is fogták a gyanúsítottat.
A helyszíni szemle és az adatgyűjtés eredményeként a bűncselekmény elkövetésével összefüggésben a Pilisi Rendőrőrs munkatársai egy 39 éves férfit fogtak el, akit a Monori Rendőrkapitányságra állítottak elő.

A férfi kihallgatása jelenleg is folyamatban van.