Év Szállodája: a vecsési Hotel Stáció nyert

Idén harmadik alkalommal adták át az Év Szállodája címet. A rangos szakmai elismerést most a Kempinski Hotel Corvinus Budapest, a vecsési Budapest Airport Hotel STÁCIÓ Wellness és Konferencia, a mátraházai Residence Ózon Conference és Wellness Hotel, valamint a Casati Budapest Hotel érdemelte ki.

  

 

Stáció-épület-12

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége – a Magyar Turizmus Zrt. szakmai támogatásával – 2015-ben immár harmadszor írta ki az Év Szállodája pályázatot. 21 pályázatot értékelt a zsűri 3, 4 és 5 csillagos kategóriákban.
A pontozás keretében a zsűri értékelte a magas üzemelési színvonalat, a piaci részesedést és növekedést, a vendégek elégedettségét, a minőséget, a személyzet oktatását és elégedettségét és a társadalmi felelősségvállalást is. A zsűri megbízásából minden szállodában mystery vizsgálat is volt. Nagyra értékelték a szenvedélyt, az elhivatottságot, ahogy a nyertes szállodák a vendégeknek tökéletes figyelmet, jó közérzetet, élményt kívántak teremteni.

A Hilton Szállodában megtartott díjátadó gálán az alábbi szállodák nyerték el az Év Szállodája 2015 címet:

5* Kempinski Hotel Corvinus Budapest

4* Budapest Airport Hotel STÁCIÓ Wellness és Konferencia, Vecsés

4* Residence Ózon Conference és Wellness Hotel, Mátraháza

3* Casati Budapest Hotel

Az eseményen köszöntőt mondott Glázer Tamás, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese is, aki hangsúlyozta: „A hazai szállodák rendkívül erős nemzetközi versenyben bizonyították, hogy gyorsan képesek alkalmazkodni az aktuális geopolitikai helyzetből adódó új fogyasztói szokásokhoz és a kereslet változásához, továbbá folyamatosan kiemelt feladatként kezelik szolgáltatásaik kimagasló minőségi színvonalának megtartását és továbbfejlesztését is. Ennek az értékorientált és minőségközpontú gondolkodásnak az elismerése az Év Szállodája díj, melyet a Magyar Turizmus Zrt. egy teljesen megújult ösztönzési csomaggal támogat, a nyertes szállodák számára kiemelt marketing- és PR lehetőségeket biztosítva hazai és külképviseleti felületein, vásárain, illetve kiadványaiban.”