Kitüntetések a Magyar Kultúra Napján

Szlahó Csaba polgármester és Dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő a Magyar Kultúra Napja alkalmából kitüntetéseket adott át a Bálint Ágnes Kulturális Központban megrendezett ünnepségen.


Az elismerő címek, valamint a helyi kitüntetések alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 12/2011. (III.25.) önkormányzati rendelet alapján, a kultúra területén, huzamos időn át kifejtett, magas színvonalú munkásságért Vecsés Város Önkormányzatának Képviselő-testülete „KÖSZÖNŐ OKLEVÉL” és ELISMERŐ OKLEVÉL” kitüntetéseket adományozott a Magyar Kultúra Napja alkalmából.

valentsik (1)

Valentsik Emma

A kitüntetéseket a Bálint Ágnes Kulturális Központ színháztermében Dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő és Szlahó Csaba polgármester adta át.

A Képviselő-testület a 96/2015. (IV.28.) határozat alapján a kultúra területén „Köszönő Oklevél” kitüntetést adományozott Valentsik Emma részére, aki 1994 óta, 21 éve dolgozik a vecsési könyvtárban. A munkafolyamatok minden területén lelkiismeretesen, pontosan végzi a feladatát. Szervezi és koordinálja a nyugdíjas csoportok összejöveteleit, a tánccsoportokat, hétvégén és ünnepnapokon is. Segítőkész, nélkülözhetetlen munkatárs.

vadászi (1)

Vadászi Istvánné

A Képviselő-testület a 95/2015. (IV.28.) határozat alapján, a kultúra területén „Elismerő Oklevél” kitüntetést adományozott Vadászi Istvánné részére, aki több mint 30 éve dolgozik a kultúra területén. 1980-88 között a könyvtárban, kis kitérővel 1991-től a József Attila Művelődési Házban, majd visszatért a könyvtárba, melynek 2010-től a vezetője lett. Munkáját nagy szekértelemmel, magas színvonalon, odaadással végzi.

www.vecses.hu