Halálra késeltek egy férfit Pestlőrincen

Belehalt sérüléseibe az a középkorú férfi, akit kedden este késeltek meg a főváros XVIII. kerületében – közölte honlapján a rendőrség.
A rendőrök a JAX-333 forgalmi rendszámú sötét színű BMW-st keresik.2016. február 9-én,kedden este fél 9 körül Pestszentlőrincen a Ráday Gedeon utca és Fedezék utca kereszteződésénél egy ismeretlen tettes késsel több alkalommal megszúrt egy férfit, majd elmenekült a helyszínről. A középkorú férfi életét vesztette.

MTI Fotó: Lakatos Péter

MTI Fotó: Lakatos Péter

Budapesti Rendőr-főkapitányság elfogatóparancs alapján keresi Bödöcs Norbert 23 éves és Günczer Evelin 21 éves budapesti lakosokat, valamint keresi a meneküléshez használt JAX-333 forgalmi rendszámú sötét színű BMW típusú személygépkocsit is.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a gépkocsiról, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-30-999-7069 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Frissítve:

Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki kedden este késelt halálra egy embert a XVIII. kerületben.

A rendőrök rajta kívül még egy nőt köröztek, ő szerdán délelőtt feladta magát.