Kökény Attila nagykoncert Gyömrőn, Valentin napon

Vasárnap este a zene és főként a romantika kerül előtérbe a gyömrői Hankó István Művészeti Központban. Este fél hétkor ugyanis az egykori megasztáros Kökény Attila és zenekara lép színpadra.

kökény koncert

A főként hölgyek körében igen népszerű énekes a szerelmesek napján nem csak romantikus dalokkal készül, hanem a legkedveltebb örökzöld slágerekkel és saját dalaival is várja a fiatalabb és idősebb rajongókat, párokat. A kiváló zenészekből álló hat fős kísérőzenekar a garancia a minőségi szórakoztatásra, míg a helyszín pedig igazán impozáns környezetet biztosít.
Kökény Attila 2010-ban az Év férfihangja címet is elnyerte, pályája pedig azóta is felfelé ível. Utánozhatatlan hangja és kifinomult stílusa mellett minden egyes hangjából és mozdulatából érződik: valódi zenészről van szó.
A koncert szervezői elmondták, hogy mindenképp olyan fellépőt szerettek volna valentin napon, aki minőségi előadás mellett az érzelmekre is tud hatni. A mintegy 70 perces élő koncert alatt vélhetően sok néző érzelmeire lesz hatással a sármos énekes.
Kökény Attila és zenekara Valentin napi élő koncertje február 14-én vasárnap 18:30-kor kezdődik a Hankó István Művészeti Központban. (2230. Gyömrő, Fő tér 1/b.)
Jegyek még korlátozott számban kaphatók a helyszínen. Jegyinfó: 0630-3259502
A koncert hivatalos facebook oldala: https://www.facebook.com/events/1649057255359354/

Hirdetés