Két baleset is történt Vecsésen a 4-es főúton

Két közlekedési baleset történt pénteken hajnalban a 4-es főút vecsési szakaszán, a rendőrség a helyszínelés idejére a főutat teljes szélességben lezárta – közölte a rendőrség a honlapján.A tájékoztatás szerint 4 óra 40 perc körül a főút fővárosból kifelé vezető részén egy személyautó ütött el két gyalogost a 4-es út és a Fő út kereszteződésénél, a sérülteket kórházba szállították.
Ugyanezen a helyszínen fél órával később egy kamion és két személyautó ütközött, a balesetben egy ember megsérült a rendőrség közlése szerint. Ebben a balesetetben a korábbi gázolás miatt a helyszínen lévő egyik mentőautó is összetört. Egy embert a tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével emeltek ki a roncsból. A mentőszolgálat, mint a négy sérültet kórházba szállította. A baleset miatt a 4-es főutat lezárták, kis idő elteltével egy-egy sávon megindulhatott a forgalom
vecsés baleset fő út

Három gépjármû ütközött össze a 4-es fõúton Vecsésné

A helyszínelést teljes útzár mellett folytatják, a fővárosból kifelé közlekedőket a 18-as kilométernél terelik le a főútról, és a Nimród útnál tudnak felhajtani a 400-as útra, majd onnan a 4-es főútra.
A Budapest irányába tartókat a Ferihegyi lehajtónál az M0 autóút irányába terelik a rendőrök. Nagy a torlódás az érintett utakon.

Frissítve:
8 óra után befejeződött a helyszínelés a 4-es főúton a vecsési kereszteződésnél, az utat megnyitották a járműforgalom előtt.