Rálőttek egy férfira Pécelen, keresik a tettest

Február 17-én többször rálőtt egy férf Pécelen egy 31 éves férfira, aki a támadás következtében megsérült, a mentők kórházba vitték. A Pest megyei nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen tettes azonosításához.2016. február 17-én 8 óra körüli időben Pécelen ismeretlen férfi többször rálőtt egy 31 éves férfira, aki ennek következtében megsérült. A sértettet a mentők kórházba szállították, aki az orvosszakértő elsődleges véleménye szerint súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.
Az eljárás során a lövéseket leadó, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú férfiról grafika készült.
péceli lövöldöző
Az ismeretlen tettes a bűncselekmény elkövetésekor kék színű nadrágot és sötét, kapucnis kabátot viselt és szemüveg volt rajta. A férfi különös ismertetőjele, hogy jobb szemének szivárványhártyájában zöld színű elszíneződés látható.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a grafikán látható ismeretlen tettest felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06-1-236-28-83-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú” zöld számán, illetve a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.