Holtan találták meg az eltűnt kakucsi lányt – videó

A 20 éves fi­a­tal lány még már­cius 5-én tűnt el egy bu­da­pesti szó­ra­ko­zó­hely­ről, azóta nem adott ma­gá­ról élet­je­let. A holt­tes­tét csü­tör­tök reg­gel ta­lál­ták meg Da­ba­son.Megtalálták csütörtökön Dabason annak a 20 éves nőnek a holttestét, aki a hétvégén Budapesten tűnt el. A rendőrök emberölés gyanúja miatt elfogtak egy szintén 20 éves kakucsi férfit – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy a nyomozók csütörtök hajnalban Dabas külterületén, egy erdős részen találták meg a szombatra virradóra eltűnt fiatal nő holttestét, a halálát az elsődleges adatok szerint idegenkezűség okozta.
A bűncselekménnyel összefüggésben egy 20 éves kakucsi férfit fogtak el, elszámoltatása jelenleg is folyamatban van – tette hozzá a szóvivő, aki a nyomozás érdekeire hivatkozva nem közölt további részleteket. Az ügyben bővebb rendőrségi tájékoztatás csütörtök délután vagy pénteken várható – jelezte.
Beluzsárné Belicza Andrea nem erősítette meg, de nem is cáfolta a Blikknek azt az értesülését, hogy a lány is kakucsi lakos. A lap internetes oldalán az eltűnés után arról írt, hogy a fiatal nő a barátaival születésnapot ünnepelt a Népliget egyik szórakozóhelyén, és hajnali négy óra harminc perckor rögzítette a hely ipari kamerája, amint telefonálás közben kiment az épületből. Ezt követően “mintha elnyelte volna a föld” – fogalmaztak.