Tavaszi zöldhulladék és gallybegyűjtés Vecsésen

Idén tavasszal is házhoz menő zöldhulladék és gallybegyűjtést végez a Vecsési Városgondnok Kft.Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy idén, április első kettő szombatján a Vecsési Városgondnok Nonprofit Kft. ingyenes gallybegyűjtést végez a városban.

A gyűjtés két részletben valósul meg:

  • 2016. április 2-án (szombaton) a vasúttól északra fekvő területen (Felsőtelep és Falu)
  • 2016. április 9-én (szombaton) a vasúttól délre fekvő területen (Andrássy, Halmi telep)

Kérjük a tisztelt Lakosságot, hogy a lakóhelyüknek megfelelő időpontban helyezzék ki a gallyakat az ingatlanok elé, ellenkező esetben nem áll módunkban azokat elszállítani.

A gallyak kihelyezésére mindkét szombaton 7 óráig van lehetőségük. A közterületre való kihelyezést a szállítást megelőző 2 napon belül lehet megkezdeni.

A begyűjtést végző jármű minden utcában csak egyszer megy végig, így a határidőn túl kitett gallyakat utólagosan nem áll módunkban elszállítani. Erről a tulajdonosoknak kell gondoskodni, mivel a közterületen nem maradhat.

Az ingatlanok elé kihelyezett gallyakat, vékony ágakat max. 1m-es darabokra vágva szállítjuk el.
Farönköket, tuskókat, gyökereket ne rakjanak ki. Kérjük a tisztelt Lakosságot, hogy a gallyakat KIZÁRÓLAG KÖTEGELVE, kisméretű, hozzáférhető, egymástól elkülönített kézi erővel történő mozgatásra alkalmas kötegekbe rendezve tegyék ki, ezzel megkönnyítve a begyűjtést. Kérjük, azokat az ágakat, gallyakat, amelyeket nem tudnak kötegelni a zöld hulladékos zsákba helyezzék majd ki április 12-től.

zöldhulladék
ZÖLDHULLADÉK BEGYŰJTÉS

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2016. április 12-től folyamatosan a Vecsési VÁROSGONDNOK Nonprofit Kft. zöldhulladék begyűjtést végez Vecsés Város területén.

A zöldhulladékot kizárólag átlátszó „Vecsési VÁROSGONDNOK NONPROFIT Kft.” felirattal ellátott, biológiailag lebomló műanyag zsákban szállítjuk el.

Április 12-től a vasúttól északra fekvő területen (Felsőtelep és Falu) hetente egy alkalommal kedden 7 órától, a vasúttól délre fekvő területeken (Andrássy, Halmi) hetente egy alkalommal csütörtökön 7 órától kerülnek elszállításra a zsákok.

A közterületre való kihelyezés a szállítást megelőző 1 napon belül történhet.

A begyűjtést végző jármű minden utcában csak egyszer megy végig, így a határidőn túl kitett műanyag zsákokat nem áll módunkban elszállítani. Erről a tulajdonosoknak kell gondoskodni, mivel a közterületen nem maradhat. A zsákok megvásárolhatóak 200 Ft-os áron a Városgondnok ügyfélszolgálatán és a Polgármesteri Hivatal portáján.

Kérjük, hogy tartsák be a súlykorlátozást, egy zsákba max. 15 kg zöldhulladék kerülhet!
A zsákba ágakat és kommunális hulladékot, veszélyes hulladékot nem szabad elhelyezni, csak falevelet, levágott füvet, kerti nyesedéket.

Vecsési Városgondnok Nonprofit Kft.
www.vecses.hu