Új bölcsöde épülhet Vecsésen

Vecsés Város Önkormányzata támogatási kérelmet kíván benyújtani ebben az évben, hogy egy új, négy csoportszobás bölcsőde épülhessen Vecsésen a Semmelweis Bölcsőde tagintézményeként a Halmi telepen. Jelenleg folynak az előkészítési munkálatok. Ennek egyik elemeként felmérést készít az önkormányzat arról, hogy mekkora az igény a bölcsődei férőhelyek iránt.bölcsisek

Ezúton kérjük azokat a Szülőket, akik a jövőben, de leghamarabb a 2017-es évben szeretnének bölcsődei szolgáltatást igénybe venni, az alábbi nyilatkozat kitöltésével és visszaküldésével segítsék a munkánkat!

A nyilatkozat (pdf. formátumban) INNEN letölthető.

A nyilatkozatot papír formátumban megtalálhatják a védőnőknél (a Dózsa György úti és az Eötvös utcai gyermekrendelőkben) és a Semmelweis Bölcsőde (2220 Vecsés, Mária u. 1.) titkárságán is.

A nyilatkozatokat személyesen a védőnőknél és a Semmelweis bölcsőde titkárságán lehet leadni, vagy e-mail-ben az aláírt verziót szkennelt, pdf formátumban a cservenka.judit@vvft.hu email címre legkésőbb 2016. április 29-ig szíveskedjenek elküldeni!

Köszönjük a közreműködésüket!

Vecsés Város Önkormányzata
www.vecses.hu