Kábítószert árult, elfogták – videó

A monori rendőrök őrizetbe vették a 23 éves gyanúsítottat, aki otthonában árulta a drogot.
Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Monori Rendőrkapitányság K. Balázs 23 éves gyömrői lakos ellen. A gyanú szerint a férfi az elmúlt hónapokban – gyömrői lakásán – több személynek adott el kábítószert.

A nyomozók  április 22-én, pénteken délután éppen akkor jelentek meg a férfi otthonában, amikor kábítószergyanús növényi származékot adott át egy tőle rendszeresen vásárló személynek.

 

A rendőrök a gyanúsítottat elfogták és előállították, ahol kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették. A lakásán tartott házkutatás során készpénzt, kábítószergyanús növényi származékot, fehér színű, por állagú anyagot, különböző tablettákat és digitális mérleget találtak és foglaltak le a rendőrök. Az eljárás során négy olyan személyt hallgattak ki a nyomozók, akik több alkalommal vásároltak kábítószert a gyanúsítottól.

A nyomozóhatóság előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelésére. Ellene a további eljárást – szakértők bevonásával – a Monori Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.