lV. Final 24 kézilabda döntő

2016-ban már negyedik alkalommal rendezi meg a Pest Megyei Kézilabda Szövetség a „Final 24”-et; a megyei női és férfi junior, illetve felnőtt bajnokságok döntőit egy napon és egy helyszínen. A döntőn a Vecsés Jusec junior csapata is részt vesz.final24
2013-ban Dabas, 2014-ben Érd, 2015-ben Mogyoród adott otthont az eseménynek, idén június 4-én pedig Budaörs látja vendégül a döntős csapatokat, valamint az őket elkísérő szurkolókat és valamennyi érdeklődőt. (A pontos cím: Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand; 2040 Budaörs, Hársfa u.6.)
Az egész napos rendezvényre a belépés díjtalan, és a mérkőzések mellett a szervezők számos kiegészítő programmal is várják a kilátogatókat: lesz zsákbamacska; tombola értékes nyereményekkel; sportudvar kicsiknek és nagyoknak; termékkóstoló; tánc- és autóbemutató; vezetéstechnikai tanácsadás; vércukor-szint mérés; étkezési-, fogápolási- és szájhigiéniai tanácsadás; valamint a döntők mellett egy gálamérkőzésre is sor kerül.
Külön szeretnénk felhívni a figyelmet szövetségünk jótékonysági akciójára! A „Repüljenek a macik!” szlogennel meghirdetett – sokak számára a jégkorong mérkőzésekről már ismert – gyűjtés keretében arra kérjük a kilátogató kedves nézőket, hogy lehetőségeikhez mérten hozzanak magukkal egy vagy akár több plüssállatot, melye(ke)t minden találkozón az első gól után a játéktérre dobhatnak. Az önkéntesek által összegyűjtött adományokat a Heim Pál Gyermekkórház kis betegeinek juttatjuk el, így próbálva némi vidámságot csempészni a kórházi ágyban töltött szomorú napjaikba. (Aki esetleg nem tud eljönni a rendezvényre, de csatlakozni szeretne a kezdeményezéshez, az eljuttathatja adományát a Pest Megyei Kézilabda Szövetségbe, melynek címe: Módusz Irodaház, 1087 Budapest, Könyves Kálmán Krt. 76, II.emelet).

A döntők részletes programja a következő:

09:00: Csepel DSE – Vecsés Jusec női junior (10:30: éremátadás)
11:15: Gödöllői KC – Solymári SC férfi junior (12:45: éremátadás)
13:50: Dunakeszi Kinizsi USE – Csömöri SSZN Kft női felnőtt (15:30: éremátadás)
18:00: Domony KSE – Solymári SC férfi felnőtt (19:30: éremátadás)

A fentebb már említett gálamérkőzés 16:00 órakor kezdődik, résztvevői pedig az Angyalok Budapest +33-as (5-szörös) és +43-as (3-szoros) masters Európa-bajnok együttesei lesznek, több egykori olimpiai-, világ- és Európa bajnoki érmessel és sokszoros válogatottal a soraikban!
További kiegészítő programok – a teljesség igénye nélkül: 16:45-től tombolasorsolás, 17:20-tól táncbemutató, 17:35-kor pedig „Az év edzője” díj átadása.
Mindenképpen érdemes lesz tehát kilátogatni június első hétvégéjének szombatján a budaörsi sportcsarnokba, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy minden résztvevő maradandó élményekkel lesz gazdagabb!
A rendezvénnyel kapcsolatban további részleteket és érdekességeket találhatnak az érdeklődők a Pest Megyei Kézilabda Szövetség honlapján (www.pmkezi.hu).