Egy órát késtek a vonatok

Csütörtök reggel a vecsési állomáson elromlott a biztosítóberendezés, emiatt 40-60 perces késések voltak a Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon.
Kavalecz Imre tájékoztatása szerint a vecsési állomáson hibásodott meg a biztonsági berendezés, emiatt ott áll a vonatforgalom. A hiba kijavításával a reggeli órákban végeztek, de ez idő alatt a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon, illetve a szegedi Intercity-kel és debreceni távolsági vonatokkal utazóknak 40-60 perccel hosszabb menetidővel kellett számolniuk.
A menetrend szerinti közlekedés várhatóan késő délelőtt állhat helyre.
A vasúttársaság járatinformációs rendszere szerint az érintett vonalon 11 szerelvény közlekedik 15-50 perces késéssel a biztosítóberendezés korábbi hibája miatt.Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2016/06/02/egy-orat-kestek-a-vonatok/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19