Felborult egy személyautó Üllő és Ócsa között

Harminc méter mély kútba zuhan – ereszkedés közben – egy férfi még péntek délelőtti órákban Mendén, kigyulladt egy személyautó motortere Albertirsán, szombaton felborult egy személyautó az Üllő és Ócsa között.Harminc méter mély kútba zuhan – ereszkedés közben – egy férfi még péntek délelőtti órákban Mendén, a Deák Ferenc utcában. Az idős ember esés közben 12-14 méter mélységben egy padkán megkapaszkodott és ott 24-órát eltöltött. A monori hivatásos tűzoltók szombat délelőtt kötelek és létrák segítségével mentették ki a bajbajutott embert, majd adták át a mentőszolgálatnak. A mentők a kimentett személyt megfigyelésre kórházba szállították.

Kigyulladt egy személyautó motortere Albertirsán, a Pesti úton, szombat délelőtt. A tüzet a jármű tulajdonosa a ceglédi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt egy porral oltóval eloltotta, így megakadályozta a lángok továbbterjedését. A ceglédi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd átvizsgálták a kiégett gépkocsit.

Felborult egy személyautó az Üllő és Ócsa között, a két települést összekötő útszakasz 18-as kilométerénél, szombat kora délután. A gépkocsiban hárman utaztak, önerejükből kimásztak a felborult gépkocsiból, egyikük könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd helyszínelést követően kerekeire állították a járművet.
(fotó: PMKI Dabas HTP)