Bizonytalan időre lezárták a Lincoln úti aluljárót

Vecsés Város önkormányzatának tájékoztatása szerint a szombati heves esőzés okozta útkárok miatt, a helyreállítási munkálatok idejére a Lincoln úti aluljárót – újabb értesítésig – lezárták!A Budapesti Műszaki Egyetem munkatársai műszeres rétegvizsgálatot végeznek a csapadékvízzel telített útszakaszon az útpálya teherbírása és a lehetséges üregek feltárása céljából – közölte az önkormányzat a honlapján.

A vizsgálat eredményétől függ, hogy milyen mértékben szükséges megbontani az út pályaszerkezetét: azaz csak az aszfaltburkolatot kell cserélni, vagy a teljes pályaszerkezetet újra kell-e építeni.

Lincoln aluljáró új(1)

Mindkét esetben a felújítási munkálatokat félpályán végezzük, hogy így a felújított szakaszon megindulhasson a forgalom. A gyalogos közlekedés egyelőre zavartalan.

Frissítve

A Vecsési Polgármesteri Hivatal – felülvizsgálva a jelenlegi forgalmi helyzetet – megnyitotta a személygépkocsi forgalom előtt a Lőrinci utat. Amennyiben azonban a további kárfelmérések úgy indokolják, ezt a döntést vissza kell vonni. A Lincoln úti aluljáró továbbra is le van zárva!
A további fejleményekről folyamatosan tájékoztatjuk Önöket!
www.vecses.hu