Figyelem! Itt lesznek traffipaxok Vecsésen és a környéken

Augusztusban az alábbi helyeken és időpontokban lehet számítani sebesség ellenőrzésre Vecsésen és Pest megye teljes területén.

  

A mellékelt táblázatban feltüntetett időpontban és helyeken lehet számítani sebességmérő berendezés jelenlétére, a nap bármely szakában (0-24 óráig). Ezek az adatok azonban csupán tájékoztató jellegűek, ezektől eltérés az aktuális forgalmi helyzet, egy esetleges baleset stb. függvényében változhatnak!

Kattintson ide a részletes sebességmérési helyek listájáért:
A tervezett sebességmérések helye és időpontja 2016. augusztusban Pest megye teljes területén.

Emiatt felhívjuk a lakosság figyelmét a sebességhatárok pontos betartására, hiszen illetékességi területünkön bármikor számítanunk kell sebességmérő berendezésre!

2010. március 01-től indított közigazgatási eljárásokban lehetővé teszi azt is, hogy akinek van internet hozzáférése, akár otthonról is megtekinthesse a szabályszegés elkövetése miatt a járművéről készített felvételt. A cél, hogy az ügyfelek egyszerűen tájékozódhassanak az eljárás adatairól (mikor, hol történt a szabályszegés, milyen KRESZ szabályt szegtek meg, mekkora a bírság összege). A rendszerbe lépéshez ismernie kell az ügyfélnek a 2010. március 01-jétől megindított közigazgatási hatósági eljárásban keletkezett (postai úton megküldött) ügyirat (értesítés- vagy határozat) azonosítóját és a gépjárműve rendszámát.

Az internetes webhely címe: https://kozigbirsag.police.hu