Csaknem halálra éheztették szegény pónit

Gyálon találtak egy idős lovat, amely annyira le volt gyengülve, hogy fel sem tudott állni. póni gyál

Az állat csak feküdt a földön – osztotta meg a Noé Állatmenhely hírét az Állatportál.. A pónit szinte végkimerülésig dolgoztatták, és csontsoványra fogyott.
Az állatvédők orvost hívtak, aki infúziót adott a legalább 25 éves állatnak. A kanca ezután más segítséggel lábra tudott állni, hogy menhelyre szállítsák. Most jól tartják, etetik, legelészhet, és folytatódik állatorvosi kezelése.
A Noé feljelentést tett a kegyetlen állatkínzás miatt, egyúttal kérik, ha bárki tudja, ki a póni tulajdonosa, jelentkezzen az info@noeallatotthon.hu címen.Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2016/09/07/csaknem-halalra-eheztettek-szegeny-ponit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19