Felborult egy kamion

Szerda délelőtt felborult egy kamion az M0-ás autóút 4-es főútra vezető lehajtóján.Árokba hajtott egy kamion az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, a 4-es főútra vezető lehajtón szerda délelőtt, a sofőr életveszélyesen megsérült – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.
Csámpai Attila tájékoztatása szerint a ruhabálákat szállító kamion vezetőfülkéje összeroncsolódott, a sofőr a roncsba szorult. A monori tűzoltók speciális eszközökkel szabadították ki, majd a súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett férfit átadták a mentőknek.
Az Útinform azt közölte, hogy a baleset miatt nem lehet a 4-es főútra hajtani Monor, illetve Szolnok felé.mentőhelikopter érkezett a helyszínre.
kamion-m02

Fotó: MTI

Fotó: MTIWarning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2016/09/21/felborult-egy-kamion/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19