Súlyos baleset a Ferihegyi gyorsforgalmi úton – videó

Súlyos baleset történt vasárnap reggel a Liszt Ferenc repülőtérre vezető Ferihegyi gyorsforgalmi úton. Összesen nyolcan sérültek meg, egy embert súlyos, egy másikat súlyos életveszélyes állapotban vittek kórházba.Frontálisan összeütközött egy kisméretű autóbusz és egy személyautó vasárnap reggel a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a Csévéző úti felüljáró közelében, de a karambolban két másik jármű is megrongálódott. A balesetben nyolcan sérültek meg.
A balesetben érintett egyik autó vezetőjét a fővárosi tűzoltók szabadították ki speciális felszerelésekkel, akit a mentők – a többi sérülttel együtt – kórházba szállítottak. Az összeroncsolódott karosszériát szét kellett feszíteniük, illetve a gépkocsi tetejét is el kellett távolítani, hogy a hatvan év körüli férfit ki lehessen szabadítani a roncsból.
A karambolban a kisméretű autóbusz, egy mikrobusz és két személyautó volt érintett.
Az ütközés nagyságát jól mutatja, hogy a Ferihegyi úton mintegy kétszáz méter hosszan szóródtak szét a járművek roncsai. A műszaki mentés idejére a Ferihegyi út érintett szakaszát mindkét irányban le kellett zárni.

Baleset a Ferihegyi Repülõtérre vezetõ úton

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán