Vecsési betörés elkövetőjét keresik

Egy vecsési betörés elkövetőjét keresi a rendőség.A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2016. október 11-én 12 óra 30 perc és 13 óra 15 perc közötti időben egy vecsési társasházi lakás ajtaján eltörte a hengerzárat, és onnan egy válltáskát tulajdonított el a benne lévő személyes iratokkal, bankkártyával valamint készpénzzel együtt.
A sértett a társasház előterében a bűncselekményt megelőző héten két férfival találkozott, akik magukat vízszerelőnek adták ki.
A bűncselekmény elkövetésének napján egy férfi a társasház egyik lakójánál érdeklődött a sértett lakásának száma felől.
A rendőrség a bűncselekmény elkövetésével összefüggésben keresi az ismeretlen férfit, akiről az alábbi grafika készült.

vecses-tolvaj

A Monori Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható személyt felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen vagy telefonon a Monori Rendőrkapitányságon (Monor, Kossuth Lajos utca 86. szám ; telefon: 06-29-410-367) vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, továbbá – névtelensége megőrzése mellett – tehet bejelentést az ingyenesen hívható a 06-80/555-111-es “Telefontanú” zöld számán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.