Figyelem! Decemberben itt lesznek traffipaxok Vecsésen és a környéken

Az év utolsó hónapjában az alábbi helyeken és időpontokban lehet számítani sebesség ellenőrzésre Vecsésen és Pest megye teljes területén.A mellékelt táblázatban feltüntetett időpontban és helyeken lehet számítani sebességmérő berendezés jelenlétére, a nap bármely szakában (0-24 óráig). Ezek az adatok azonban csupán tájékoztató jellegűek, ezektől eltérés az aktuális forgalmi helyzet, egy esetleges baleset stb. függvényében változhatnak!

Kattintson ide a részletes sebességmérési helyek listájáért:
A tervezett sebességmérések helye és időpontja 2016. decemberben Pest megye teljes területén.

Emiatt felhívjuk a lakosság figyelmét a sebességhatárok pontos betartására, hiszen illetékességi területünkön bármikor számítanunk kell sebességmérő berendezésre!

2010. március 01-től indított közigazgatási eljárásokban lehetővé teszi azt is, hogy akinek van internet hozzáférése, akár otthonról is megtekinthesse a szabályszegés elkövetése miatt a járművéről készített felvételt. A cél, hogy az ügyfelek egyszerűen tájékozódhassanak az eljárás adatairól (mikor, hol történt a szabályszegés, milyen KRESZ szabályt szegtek meg, mekkora a bírság összege). A rendszerbe lépéshez ismernie kell az ügyfélnek a 2010. március 01-jétől megindított közigazgatási hatósági eljárásban keletkezett (postai úton megküldött) ügyirat (értesítés- vagy határozat) azonosítóját és a gépjárműve rendszámát.

Az internetes webhely címe: https://kozigbirsag.police.hu