Erőszakolni és ölni akart a vecsési vonaton

Fojtogatta és meg akarta erőszakolni áldozatát egy férfi a Nyugati és Szeged közt közlekedő vonaton, majd táskáját ellopva ugrott le Vecsésen a szerelvényről.Első tárgyalását tartja szerdán a bíróság annak a fiatalnak az ügyében, aki a vád szerint rátámadt egy lányra 2015 nyarán, a vecsési vonaton. A rendőrségi eljárás még szexuális erőszak és rablás bűntette miatt indult az ügyben, de a Budapest Környéki Törvényszék tájékoztatásából kiderül, hogy végül – egyebek mellett – aljas indokból elkövetett emberölés kísérlete miatt áll bíróság elé – írta a 24.hu

A 21 éves fiú 2015. július 17-én hajnalban – 4 óra körül – egy a Nyugati pályaudvar és Szeged között közlekedő vonaton ült, ugyanazon, amelyikkel a lány utazott. A vád szerint a fiú a folyosón állt, a lány pedig a mosdóban volt, éppen ki akart jönni onnan, de a támadó visszalökte őt és bezárta az ajtót. Meg akarta erőszakolni.

A vádlott a szexuális vágyát akár a sértett életének kioltása árán is ki akarta elégíteni, ezért a sértett ellenállását letörve fojtogatni kezdte. A sértett a fojtás miatt egy rövid időre az eszméletét elvesztette. A vádlott a fojtogatás után a sértett arcát először kézzel, majd a mosdó falába ütötte. A sértett szája erősen vérezni kezdett.
Ahogy meglátta a vért, abbahagyta a lány bántalmazását, ellenben letépte az övtáskáját, kirontott a vécéből és leugrott a szerelvényről, ami akkor futott be a vecsési állomásra.

A fiút néhány nappal később, otthonából állították elő. Az elfogásról a rendőrség akkor videót tett közzé: