Trükkös tolvajt keresnek a rendőrök

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a képen látható ismeretlen férfi azonosításához, aki egy vecsési házból trükkös módszerrel lopott.A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya számon eljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettesek 2016. december 15-én a kora délutáni órákban jelentek meg egy vecsési családi háznál és magukat egy áramszolgáltató cég munkatársainak kiadva a lakásból készpénzt tulajdonítottak el.
Egyikükről az eljárás során grafika készült.

A Monori Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható személyt felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben a Monori Rendőrkapitányságon (Monor, Kossuth Lajos utca 86 szám, Telefon: 06-29-410-367) vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon. Névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet az ingyenesen hívható a 06-80/555-111-es “Telefontanú” zöld számán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.