Hibás szemétdíjakat számláztak Vecsésre

A Vecsési Városgondnok Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint a NHKV Zrt. megkezdte az elmaradt számlák postázását 2016 októberéig terjedő időszakra.
Az elmúlt napokban voltak akik hibásan kiállított számlát kaptak, nem egy esetben több tízezer forinttal többet számlázott a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.Meglepő ÁFA kulcsokat vezette be Nemzeti Hulladékgazdálkodó Vecsésen. Többen is panaszkodtak a közösségi oldalon, hogy furcsa számlákat kaptak. Volt aki azt írta, neki 248 % az ÁFA, egy másik vecsési pedig a számláját is feltöltötte.
Látszik, neki 120 Százalékos Áfa-át számoltak. A 10.914 forintos díjára 13.097 forint áfát kellene fizetni, összesen 24.011 forintot.  Valakinek 290 százalékos Áfát számoltak fel, teljesen különböző összegek szerepelnek adóként a számlákon.

Forás: Facebook

 

Vecsésen technikai probléma miatt rossz adott tartalmú számlák kerültek kiadásra – tájékoztatott a NHKV Zrt.
A technikai probléma elhárult így a hibás számlák helyett új pontosan adattartalmú számlalevelek kerülnek kiadásra a jövő héttől. A technikai hibáért ügyfeleink szíves elnézését kérjük, természetesen a hibás adattartalmú számlát nem kell rendezniük.


Vecsésen a hulladékszállítással kapcsolatos számlázás 2016 április 1-től teljes egészében átkerült az NHKV Zrt.-hez, ugyanakkor a szolgáltatásokat továbbra is a Városgondnok végzi. Ebből adódóan az adatmódosításokat változatlanul a Városgondnok ügyfélszolgálatán kell megtenni.
A Városgondnok kér mindenkit, hogy állítsák le az utalást, illetve a csoportos beszedési megbízásokat, mert a továbbiakban nincs mód a beérkezett befizetések kezelésére a Városgondnoknál.

A számlázással kapcsolatban kizárólag az NHKV Zrt. ügyfélszolgálata tud felvilágosítást adni az alábbi elérhetőségeken:

Levelezési cím: NHKV Zrt. 1255 Budapest, Pf. 15

Telefon: +36 (1) 999 6464

E-mail: ugyfelszolgalat@nhkv.hu

Web: www.nhkv.hu