Energetikai felújításra nyert pályázatot Vecsés

Mintegy 237 millió forintot nyert Vecsés Város Önkormányzata a Környezet és Energetikai hatékonysági Operatív Program (KEHOP) pályázatán – tájékoztatott Szlahó Csaba polgármester.
A hosszas előkészítő munkákat követően, a pályázat révén megvalósulhat a Polgármesteri Hivatal és az Andrássy Gyula Általános Iskola külső és födém hőszigetelése, a külső nyílászárok cseréje, továbbá a napelemes rendszer kiépítése. A Polgármesteri Hivatal esetében a komplett tetőszerkezet is felújításra kerül.

A pályázaton elnyert támogatás pontos összege 237.3 millió forint. Az önkormányzat 35 millió forint önrészt tesz hozzá az eddig megvalósított épületgépészeti beruházásokon felül.

A két intézmény kivitelezésére az előzetes közbeszerzés lefolytatódott, a munkálatok várhatóan a nyár folyamán zajlanak majd.
www.vecses.huWarning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2017/02/22/energetikai-felujitasra-nyert-palyazatot-vecses-onkormanyzata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19