1200 fűkaszát és gépeket loptak – videó

A rendőrök egy vecsési telephelyen találták meg a 25 millió forint értékű gépeket.

 


Lopás miatt indítottak nyomozást, mert egy budapesti cég könyvelője feljelentést tett, miután a vállalat telephelyéről elloptak körülbelül 1200 fűkaszát, a hozzátartozó külső motorral.

A rendőrség látókörébe került egy vecsési és egy budapesti fiatalember. Ők hetekig figyelték a telephelyet, még terepszemlét is tartottak. A páros egyelőre ismeretlen társaikkal együtt 2017. február 17-e és 21-e között két bérelt és egy lopott teherautóval többször megjelentek a cég telephelyén, ellopták a raktárkészletet.

 

A két 37 éves férfit szombaton a rendőrök elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Közben a nyomozók egy vecsési telephelyen megtalálták a fűkaszákat, és generátorokat, aggregátorokat, láncfűrészeket foglaltak le. A csepeli rendőrök S. László Attilát és H. Viktor Zsoltot őrizetbe vették, bűntársaik felkutatása folyamatban van – írja a police.hu.Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2017/02/27/1200-fukaszat-es-gepeket-loptak-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19