Fiatal lányt erőszakolt meg ez a férfi – keresik a Pest megyei rendőrök

A Pest megyei rendőrség keresi a 24 éves kameruni férfit, akit egy 18. életévét betöltött lány megerőszakolásával gyanúsítanak. Közben az is kiderült, a férfi egy budapesti csapat futballistájaSzexuális erőszak bűntettének elkövetésével gyanúsítja a Pest megyei rendőrség a 24 éves Pierre Paul Menyoa kameruni állampolgárt. A férfi március 6-án, hétfőn délután 5 óra körül megfenyegette, majd megerőszakolt egy fiatal lányt, aztán eltűnt a helyszínről.

A rendőrség körözést rendelt el a 185 centi magas, sportos férfi ellen. Az ATV megtudta, Pierre Paul Menyoa amatőr futballistaként tartózkodik Magyarországon, a budapesti Internationale CDF csapatának középpályása. Az MLSZ adatbankjából pedig azt is megtudták, a 2016/2017-es idényben nyolc meccsen játszott, egyszer a Magyar Kupában, hétszer pedig a budapesti bajnokság 1. osztályában lépett pályára.

A Pest megyei rendőrök kérik, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenes hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.