Önbíráskodás miatt fogták el – videó

A gyáli férfi fegyvert tartott a nő halántékához, majd egy kést vett elő, így fenyegetőzött. A TEK fogta el a férfit.Önbíráskodás bűntett és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Dabasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya A. Géza 25 éves gyáli lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi kapcsolata 2017 januárjában romlott meg a nővel. Vita alakult ki közöttük többek között egy eladott ingatlanért kapott pénzösszeg miatt is, amelynek jelentős részét a 25 éves férfi 2017. január 24-én a délelőtti órákban – gyáli házukban – elvette a nőtől, majd a helyszínről távozott. Néhány óra múlva visszament az ingatlanba és ismét fenyegetni kezdte a sértettet, valamint annak édesanyját is.
Ezt követően 2017. február 16-án az esti órákban Gyál külterületén ment oda a nőhöz, aki egy ismerősével beszélgetett.
A. Géza kiabálni kezdett velük, majd a nő társaságában lévő személyt ököllel megütötte és többször megrúgta. A nőt megfenyegette, arcon ütötte, majd ráparancsolt, hogy üljön be a gyanúsított autójába. Ezt követően elindultak és közben a férfi tovább kiabált a sértettel. Néhány perc elteltével feltehetőn egy fegyvert tartott a nő halántékához, majd egy kést vett elő, így fenyegetőzött tovább. Az autóban a nőt többször megütötte és nem engedte, hogy az kiszálljon a járműből. A 25 éves férfi több óra eltelte után kitette a nőt a kocsiból, majd elhajtott.
A dabasi nyomozók a gyanúsított elfogására a Terrorelhárítási Központ műveleti egységét kérték fel, akik a férfit 2017. március 10-én a hajnali órákban Budapesten fogták el. Előállították a Dabasi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. 

Az illetékes bíróság 2017. március 12-én elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2017/03/13/onbiraskodas-miatt-fogtak-el-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19