Felújítások, beruházások Vecsésen – videó

Több intézményben kezdődnek felújítási munkálatok Vecsésen. Új tantermekkel bővül a Halmi Iskola és felújítják az Andrássy Iskola, valamint a Polgármesteri Hivatal épületét is – nyilatkozta Szlahó Csaba polgármester.

 


Szlahó Csaba polgármester a Williams TV Vecsési Magazin című műsorának elmondta, hogy folytatódik a város legrégebbi épületének, a Fő út 49. szám alatt lévő “Cifra csárdának” a felújítása. Tavaly elkészült az új tető, idén a lábazati szigetelésre kerül sor.
Tervek között szerepel a “Kis Epres” műfüves pályánál egy futókör és a parkoló megépítése is.
A Halmi Telepi Általános Iskola bővítése is hamarosan elkezdődik, négy új tanterem, kisebb foglalkoztató helyiségek és vizesblokkok épülnek majd egy új épületszárnyban. Az Andrássy Gyula Általános Iskola energetikai felújítása a pályázat újratárgyalását követően hamarosan megkezdődik.
A Grassalkovich Antal Német Nemzetiségi és Kétnyelvű Általános Iskola udvara is megújul az intézmény költségvetéséből.
A részleteket Szlahó Csaba polgármester ismertette a Vecsési Magazin 2018. március 17-i adásában:


www.vecses.hu
  

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2017/03/20/felujitasok-beruhazasok-vecsesen-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19