Megtámadták és kirabolták egy óráért – videó

Elfogtak három férfit, akik néhány nappal korábban, a hajnali órákban megtámadtak és kiraboltak egy férfit Gyömrőn.

 


Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya három fiatal férfi ellen.
A gyanúsítottak 2017. április 9-én hajnalban állították meg Gyömrő egyik utcájában a gyalogosan közlekedő sértettet. Körbevették és felszólították, hogy adja oda az óráját. A férfi ennek nem tett eleget, ezért az órát kivették a zsebéből, majd a mobiltelefonját kérték tőle. Amikor a sértett mondta, hogy nincs nála mobiltelefon, akkor a nekiestek, bántalmazták, többször gyomorszájon ütötték, átkutatták a ruházatát, majd a helyszínről elmentek.
A monori rendőrök rövid időn belül azonosították a rablás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket.

L. Norbertet 2017. április 10-én egy fővárosi bíróságon fogták el, ahol a férfi egy tárgyaláson jelent meg.
R. Jánost sülysápi lakásának udvarán, P. Bencét pedig gyömrői lakcímén fogták el a rendőrök.
Mindhárom férfit előállították a Monori Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket.Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2017/04/11/megtamadtak-es-kiraboltak-egy-oraert-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19