Ezt a férfit keresik a vecsési rendőrök

A vecsési rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen tettes azonosításához.


A Monori Rendőrkapitányság Vecsési Rendőrőrse eljárást folytat lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.
A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen férfi 2017. április 18-án a délutáni órákban az M0-ás autóút Alacskai pihenőhelyén lévő éttermében egy székre lerakott kabátból eltulajdonította a sértett pénztárcáját a benne lévő iratokkal, bankkártyákkal és készpénzzel együtt.
A bűncselekményt elkövető férfi 30-40 év körüli, erős testalkatú.
A bűncselekmény elkövetésekor kék színű farmernadrágot, világos színű felsőt, szemüvege és baseball sapkát viselt. Az ismeretlen férfiról az étterem biztonsági kamerája felvételt készített.


A vecsési rendőrök kérik, hogy aki a képen látható személyt felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Monori Rendőrkapitányság Vecsési Rendőrőrsén (2220 Vecsés, Fő út 56.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-01/236-28-83-as telefonszámon vagy az ingyenesen hívható a 06-80/555-111-es “Telefontanú” zöld számát, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét.