Bajnok lett a Vecsési FC

Megnyerte a 2016/2017-es Pest Megye l. osztályú labdarúgó bajnokságot a Vecsési Futball Club, a csapat 70 ponttal végzett az első helyen. A következő szezonban már biztosan az NB3-ban játszik a csapat.

A bajnokság utolsó mérkőzését június 4-én tartották Vecsésen. A VFC a Kisnémedi MSE ellen lépett pályára és győzött 3:2-re. A félidő eredménye 1:1 volt, de Tóth Attila mesterhármasával végül a mieink nyertek.

A mérkőzés után tartották a bajnokavató ünnepséget, amelyen Benkő Tamás, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Pest megyei igazgatója és Szlahó Csaba Vecsés polgármestere, az MLSZ Pest megyei társadalmi elnöke adta át a kupát és az aranyérmeket a játékosoknak, valamint a klub vezetőségének.

A csapatot Gendur László vezetőedző vitte győzelemre, aki tavaly év végén vette át a labdarúgók irányítását Vincze Gábortól.

A kedd délelőtti MLSZ sorsolás szerint a Vecsési FC további mérkőzések nélkül feljutott az NB3-ba, nem kell osztályozómérkőzéseket játszania.

A bajnokavató ünnepségről részletes összefoglalót láthatnak a Williams Televízió Vecsési Magazin című műsorának 2017. június 9-i adásában.
www.vecses.hu