Lövöldözés Vecsésen – rálőtt azokra akik segítettek neki

Egy vecsési férfi magatehetetlenül feküdt a kertjében, ketten bementek segíteni neki, mire az magához tért és rájuk lőtt egy pisztollyal.

 


Lőfegyver vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya M. József 60 éves vecsési lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2017. június 21-én a délutáni órákban vecsési ingatlanjának kertjében magatehetetlenül feküdt. Két helyi lakos megtalálta és a segítségére siettek.
A férfit bevitték a lakásba, ahol magához tért és az engedély nélkül tartott és engedély nélkül éles lőfegyverré alakított pisztollyal a segítségére siető személyek irányába két lövést adott le.

A rendőri intézkedés során a férfi házában további engedély nélkül tartott lőfegyverré átalakított gáz-riasztó pisztolyt és éles lőszereket találtak a nyomozók. A férfit a vecsési járőrök elfogták és előállították a Monori Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Az ügyben a további eljárást a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le – közölte honlapunkkal a rendőrség.