Tűz volt a pestlőrinci piacon – videó

Árusításra használt fapavilonok kaptak lángra kedd este Budapest XVIII. kerületében, a Szarvas csárda téri piac területén.



A helyszínre a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, kiérkezésükre a pavilonok mintegy kétszáz négyzetméternyi területen több méter magas lánggal égtek.
A tűz a mintegy 2000 négyzetméteres elárusító területen felállított többi pavilont is veszélyeztette. Az oltási munkálatok idejére a Regény utcát a Haladás utca és a Szent Lőrinc sétány közötti szakaszon a rendőrök lezárták.

A lángokat az egységek három vízsugárral rövid időn belül eloltották, ezzel megakadályozták a tűz továbbterjedését.
A tűzben nyolc elárusítóhely rongálódott meg. Az eset során senki nem sérült meg. A tűz keletkezésének okait a Katasztrófavédelem hatósági eljárás keretében vizsgálja.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2017/07/19/tuz-volt-a-pestlorinci-piacon-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19