Bántalmazót keresnek a vecsési rendőrök

A vecsési rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen tettes azonosításához, aki az vasútállomáson bántalmazott egy jegyvizsgálót.A Monori Rendőrkapitányság Vecsési Rendőrőrse eljárást közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.
A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. július 30-án 21 óra körüli időben a Budapest-Monor között közlekedő személyvonaton – a vecsési vasútállomásnál – egy ismeretlen férfi a jegyvizsgálót megpróbálta gyomron ütni, majd leköpte a sértettet.
A 170-180 centiméter magas férfiról a vonaton lévő biztonsági kamera felvételt készített. Az ismeretlen tettes 30 év körüli, vékony testalkatú, szakállat és bajuszt viselt. A bűncselekmény elkövetésekor szürke baseball sapka, szürke atléta és piros rövidnadrág volt rajta.

A vecsési rendőrök kérik, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Monori Rendőrkapitányság Vecsési Rendőrőrsén (2220 Vecsés, Fő út 56.,), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-01/236/28-83-as telefonszámon vagy az ingyenesen hívható a 06-80/555-111-es ”Telefontanú” zöld számát vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét.