Vecsési Rendőrőrs felhívása

A vecsési rendőrök a lakosság segítségét kérik egy betörő kézre kerítéséhez.

 A Monori Rendőrkapitányság Vecsési Rendőrőrse eljárást lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2017. szeptember 5-én a délutáni órákban jutott be Vecsésen a Fő úton lévő egyik lakásba, ahonnan készpénzt és ékszert lopott el. Az ellopott aranyláncról és a hozzá tartozó keresztet formázó medálról fénykép áll a rendőrség rendelkezésére:

 

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható tárgyakkal vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Monori Rendőrkapitányság Vecsési Rendőrőrsén (2220 Vecsés, Fő út 56.,), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon. Továbbá névtelensége megőrzése mellett  bejelentést tehet az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

 Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2017/09/19/vecsesi-rendorors-felhivasa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19