Nyolcan megsérültek egy sülysápi balesetben

Nyolcan megsérültek, amikor három személyautó összeütközött Sülysápnál, a 31-es főúton péntek este – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.Csámpai Attila tájékoztatása szerint a Szent István tér közelében történt balesetben három személygépkocsi ütközött össze.
A három autóban összesen nyolcan utaztak, egyikük a roncsba szorult. A nagykátai hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók a beszorult embert feszítővágó segítségével kiszabadították, a mentőknek átadták, majd áramtalanították, és átvizsgálták a járműveket.
A balesetben két ember súlyos életveszélyes, hárman súlyos, és szintén hárman könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították.Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2017/10/07/nyolcan-megserultek-egy-sulysapi-balesetben/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19