Igazoltatáson bukott le a körözött vecsési férfi

Egy igazoltatás során bukott le a férfi, akit már régóta többszörösen köröztek.A Vecsési Rendőrőrs járőrei 2018. január 5-én Vecsésen igazoltattak egy 46 éves férfit és az ellenőrzés során kiderült, hogy R. Sándor vecsési lakos több rendőri szerv, valamint büntetés-végrehajtási intézet által elrendelt körözésben is szerepel.

A BRFK IX. kerületi Rendőrkapitányság, valamint a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet csalás, a Monori Rendőrkapitányság tartási kötelezettség elmulasztása miatt rendelte el körözését.

A férfit a vecsési rendőrök előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe kísérték át.Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2018/01/06/elfogtak-a-korozott-vecsesi-ferfit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19