A gyáli kormányablakban is intézhetőek az adóügyek

Január elejétől a gyáli, a pilisvörösvári, a szentendrei és a szobi kormányablakokban is lehetőség nyílt az adóügyek intézésére. Az új NAV ügyfélszolgálati pontok nagy segítséget jelentenek a környéken élőknek a személyes ügyintézés során.

 


Január 9-én Tamásné Czinege Csilla adószakmai ügyekért felelős helyettes államtitkár, Hadházy Sándor országgyűlési képviselő, Minya Mihály, a NAV Pest megyei Adó-és Vámigazgatóságnak igazgatója, valamint Tarnai Richárd kormánymegbízott közösen nyitotta meg jelképesen a Pest megyei ügyfélpontokat a Szentendrei Kormányablakban.

Tamásné Czinege Csilla helyettes államtitkár beszédében kiemelte, míg egy évvel korábban országosan 112 ügyfélszolgálati helyszínen volt jelen a Nemzetei Adó- és Vámhivatal, idénre ez a szám 181-re bővült. Tamásné Czinege Csilla elmondta, az új helyszínek az ország kormányablakait jelentik, amiért köszönet illeti a kormányhivatalokat – tette hozzá az adószakmai ügyekért felelős helyettes államtitkár.

Pest megyében január elejétől már négy Kormányablakban is intézhetik adóügyeiket az érintettek. A NAV munkatársai a gyáli, pilisvörösvári, szentendrei és a szobi Kormányablakokban lesznek elérhetőek.

A kirendeltségekhez hasonlóan az adóügyek széles körét intézhetik a Kormányablakokban dolgozó NAV munkatársaknál, többek között: adókártya ügyintézés, bevallás átvétele, egészségügyi szolgáltatási járulékkal kapcsolatos információk, adószámla egyeztetés, tájékoztatás az adószámláról, beadványok/kérelmek átvétele, megszemélyesített csekk kiadása, általános tájékoztatási tevékenység magánszemélyek részére. Akárcsak a többi NAV ügyfélszolgálaton, az érintett Kormányablakokban is lehet bankkártyával fizetni.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2018/01/11/a-gyali-kormanyablakban-is-intezhetoek-az-adougyek/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19