Kezdődik az új egészségügyi központ építése Vecsésen

Tavasszal kezdődik az új alapellátási központ és mentőállomás építése Vecsésen. A Dózsa György úti régi épületet lebontják, ezért az ottani háziorvosi és gyermekorvosi rendelés, valamint a védőnői szolgálat ideiglenesen új helyekre költözik.Új alapellátási központ és mentőállomás épül a városban. A beruházás hosszú távra megoldja Vecsés egészségügyi ellátását. Az új, kétszintes épület földszintjén kapnak helyet majd a háziorvosi és a gyermekorvosi rendelők, illetve a védőnői szolgálat egy része, az emeleten pedig a speciális kiegészítő egészségügyi szolgáltatásokat és az egészségügyi irattárat helyezik el.
Ebben az épületben egy mentőállomás is létesül, és a jövőbeni tervek között szerepel a 0-24 órás orvosi ügyelet kialakítása.

Átmenetileg új helyre költöznek a Dózsa György úti rendelők 

  • 2018. január 22-től a felnőtt háziorvosok: Dr. Harmath Barbara és Dr. Vámos István a Lőrinci u. 14. szám alatt (a Mentőponttal egy épületben) rendelnek
  • 2018. január 29-től a gyermek háziorvos Dr. Essek Ferenc, illetve a várandós anyák gondozása a Damjanich u. 34. szám alatt (volt Városgondnok ügyfélszolgálati iroda) működik.
  • 2018. január 29-től a Védőnői Szolgálat az Eötvös u. 32-ben végzi a csecsemő és gyermekgondozást.

  A rendelési idők és a telefonszámok változatlanok.

A rendelők költözéséről, valamint az új alapellátási központról Dr. Szarvas Tibor, a Vecsési Egészségügyi Szolgálat igazgató-főorvosa adott tájékoztatást a Williams Televízió Vecsési Magazin című műsorában.

www.vecses.hu