Elfogtak két reptéri fosztogatót Ferihegyen

A két rakodómunkás a Liszt Ferenc Repülőtéren lopott egy utas csomagjából.2018. február 8-án a Liszt Ferenc Repülőtéren ékszerek és egy parfümök tűntek el egy utas poggyászából – derül ki a Rendőrség honlapjáról. A police.hu szerint „a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság nyomozói megvizsgálták az utas járatának kiszolgálási körülményeit, annak kezdő és záró időpontját, valamint a rakodási folyamatban résztvevő személyeket”, majd a nyomozóknak feltűnt, hogy a repülőgép poggyászterében az indokoltnál több rakodó tartózkodott, és a csomagok szállítószalagon történő berakodását az egyik rakodómunkás indokolatlan módon késleltette.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a 25 éves vecsési M. Márk és a 22 éves monori E. Bence vált megalapozottan gyanúsítható a lopás elkövetésével. A rendőrök 2018. február 10-én hajnalban házkutatást tartottak a két gyanúsítottnál, és megtalálták az eltulajdonított parfümöt és ékszereket.

A két férfit a rendőrök a Repülőtéri Rendőr Igazgatóságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták, majd lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást ellenük.

Mostanában több problémás eset is történt Ferihegyen: mint azt korábban megírtuk, január 19-én több utast is megloptak a reptéren. Egyikük, egy koreai utas a világ legrosszabb repterének nevezve a budapestit. Az ügy nyomán a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium soron kívüli hatósági ellenőrzést rendelt el a ferihegyi repülőtéren működő földi kiszolgálóknál.Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2018/02/10/elfogtak-ket-repteri-fosztogatot-ferihegyen/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19