Meghibásodott a felsővezeték, késnek a vonatok

Műszaki hiba miatt nem járnak a vonatok a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között, a szerelvények akár egy órát is késhetnek a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony, a Budapest-Cegléd-Szeged és a Budapest-Lajosmizse vonalakon – közölte a Mávinform szombaton. 

A közlemény szerint a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között meghibásodott a felsővezeték, a Nyíregyházára tartó, 612-es számú Szabolcs IC áramszedője pedig megsérült.
Mindegyik vágányon áll a vonatforgalom, ezért a vonatok Kőbánya-Kispest vasútállomásról fordulnak.
A helyreállításig az utasok érvényes menetjeggyel és bérlettel igénybe vehetik a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) 3-as metró vonalán közlekedő pótlóbuszait a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között – írták.

.Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2018/03/03/meghibasodott-a-felsovezetek-kesnek-a-vonatok/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19