Vecsési aktuális – videó

Képviselő-testületi ülést tartottak február 27-én a Vecsési Polgármesteri Hivatalban. A képviselők elfogadták többek között a Vecsés Város Önkormányzatának 2018. évi költségvetéséről szóló rendelet megalkotására tett javaslatot, továbbá több városi fenntartású intézmény és bizottság 2017-es beszámolóját is.
Szlahó Csaba polgármester első napirendi pontként beszámolt néhány befejezett-, folyamatban lévő és tervezett beruházásról is.A polgármester a testületi ülést követően a WTV Vecsési Magazin című műsorának elmondta, elkészült a Halmi Telepi Általános Iskola bővítése, melynek átadása március folyamán várható. Az iskola mellett előreláthatólag egy kézilabda-munkacsarnok épül, és a tervek között szerepel egy új kerítés és a parkolók kialakítása.
Szlahó Csaba beszámolt néhány további beruházás aktuális fázisáról is, úgy mint a Damjanich utcába tervezett új bölcsődéről, a DPMV Zrt épületének bővítéséről, valamint a Róder Imre utca és a Kereszt utca felújításáról.

 

Az interjú a Williams Televízió Vecsési Magazin című műsorának 2018. március 2-i adásában volt látható.
www.vecses.huWarning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2018/03/08/vecsesi-aktualis-video-interju/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19