Jön a tavasz: közel 20 fokot mérhetünk vasárnap

Hétvégén már igazi tavaszi hőmérsékletekre készülhetünk. Helyenként 18-20 fokig is emelkedhet a hőmérséklet.Bár reggel még gyenge fagy előfordulhat, az igazi melegedés pénteken indul be, ekkor ugyanis a feltámadó délnyugati szél enyhe levegőt szállít térségünkbe. Napközben többnyire napos, száraz időre és 9-15 fok közötti maximumokra készülhetünk -írja az időkep.hu az előrejelzésében.

A hétvége már igazi tavaszi idővel kecsegtet bennünket. A legújabb számítások szerint szombaton változóan, erősen felhős időre van kilátás, egy-egy jelentéktelen zápor csak néhol fordulhat elő. Vasárnap is hasonló időjárás körvonalazódik, de a délután második felében délnyugat felől egyre több helyen fordulhat elő csapadék.
Emellett azonban – az élénk, több helyen erős délies szélnek köszönhetően – enyhe marad az idő.
Megszűnnek a hajnali fagyok, a csúcshőmérsékletek pedig 15 fok körül alakulhatnak, sőt vasárnap délnyugaton helyenként akár 18-20 fokig is felmelegedhet a levegő. 

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2018/03/09/jon-a-tavasz-kozel-20-fokot-merhetunk-vasarnap/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19