Cipőtolvajokat keresnek a rendőrök

A vecsési rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi és egy nő azonosításához, akik cipőket loptak az egyik vecsési cipőboltból.
A Monori Rendőrkapitányság Vecsési Rendőrőrse  eljárást folytat lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövetők 2017. november 12-e és november 25-e közötti időben az egyik vecsési áruházból több alkalommal cipőket tulajdonítottak el.

Az ismeretlen tettesek egyike 26 év körüli, 180-185 cm magas, felnyírt hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor farmernadrágot és derékig érő szövetkabátot viselt. Társa 20-25 év körüli, erős testalkatú, szőkés-barna hosszú hajú nő, aki sötét kabátot viselt. Az áruház biztonsági kamerája a feltételezett elkövetőkről felvételt készített. 

 A vecsési rendőrök kérik, hogy aki a képen látható személyeket felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Monori Rendőrkapitányság Vecsési Rendőrőrsén (2220 Vecsés, Fő út 56.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-01/236-28-83-as telefonszámon vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es “Telefontanú” zöldszámát, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét.