Karbantartás lesz a Nyugati pályaudvaron, több vonat útvonala módosul

Március 24-én, szombaton felsővezeték-karbantartást végeznek a budapesti Nyugati pályaudvaron, emiatt több vonat menetrendje, útvonala és végállomása módosul – tájékoztatta honlapunkat a Mávinform. • A Budapest–Cegléd–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza, illetve a Budapest–Cegléd–Szeged vonalon közlekedő valamennyi InterCity vonat, illetve a lajosmizsei személyvonatok Zugló megállóhelyről indulnak és a végállomásuk is Zugló.
  A sebesvonatok Kőbánya-Kispestről indulnak és oda is futnak be.
  A zónázó vonatok összevonva közlekednek Rákosrendezői tartózkodással, majd folytatják útjukat a 70-es vonalon Szobig.
  A monori személyvonatok Kőbánya-Kispestig járnak, és onnan indulnak. Néhány vonat már március 23-án, illetve 25-én este és hajnalban csak Zuglóig közlekedik.
 • A Budapest–Esztergom vonalon a vonatok Rákosrendezőről indulnak és oda is érkeznek.
 • A Budapest–Vác–Szob vonalon a zónázó vonatok megállnak Felsőgöd, Dunakeszi-Gyártelep, Rákospalota-Újpest, Istvántelek megállóhelyeken, Rákosrendezői tartózkodással, majd folytatják útjukat Zuglón át a Budapest–Cegléd–Szolnok vonalon a ceglédi állomásig. A személyvonatok Rákosrendezőről indulnak és oda is érkeznek. A reggeli gyorsított vonatokVác felől Rákospalota-Újpestig közlekednek.
 • A 70-es, Budapest–Vác–Szob vonalon, a nemzetközi vonatok a Keleti pályaudvarról indulnak és oda érkeznek. Néhány vonat március 23-án és 25-én is a Keletibe érkezik, illetve onnan indul.
 • A Budapest–Veresegyház–Vác vonal járatai Rákospalota-Újpest állomásról indulnak és addig közlekednek.