Mozi nyílhat a KÖKI Terminálban

A kispesti polgármester szerint találtak üzemeltetőt, és jövőre kinyithat a mozi.Gajda Péter kispesti MSZP-s polgármester a kampányra időzítve szerda délután Facebook-oldalán jelentette be, hogy a KÖKI Terminál mozit kaphat – írta az Index.
“Hosszú hónapok egyeztetése után végre kijelenthető, hogy hamarosan elkezdődik egy héttermes multiplex mozi építése. A terveket már jóváhagyta a kerületi tervtanács. Ma Burány Sándor képviselő úrral az utolsó nyitott kérdéseket is sikerült tisztázni. A több, mint egymilliárd forintos beruházást a KÖKI Terminál tulajdonosa finanszírozza, a bérlő pedig egy magyar hátterű cég lesz” – idézi a portál a polgármestert.

A KÖKI Terminál egyik nagy hiányossága, hogy nincs benne rendes multiplex mozi. A KÖKI blog már hét éve reklamált emiatt, akkor a pláza pénzügyi és kereskedelmi igazgatója azt válaszolta, hogy KÖKI Terminál építésekor megrendelték a ház tetejére kerülő mozi terveit, és megkezdték a tárgyalásokat a lehetséges üzemeltetőkkel. A piaci klíma azonban akkor nem volt megfelelő, nem találtak üzemeltetőt egy esetleges mozira.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2018/03/30/mozi-nyilhat-a-koki-terminalban/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19