Súlyos baleset Maglódon

Péntek éjjel súlyos baleset történt Maglódon.Két autó ütközött össze Maglódon a Katona József utcában. A baleset következtében az egyik autó félig az árokba csúszott, a másik felborult és forgalmi akadályt okozott.
A két gépkocsiban összesen hárman utaztak, mindannyian súlyos sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították.
A monori hivatásos és a gyömrői önkéntes tűzoltók a helyszínelést követően kerekeire állították, majd áramtalanították az összetört járműveket – írta a Katasztrófavédelem a közleményében.Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2018/03/31/sulyos-baleset-maglodon/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19