Drogdílereket fogtak el a rendőrök Vecsésen – videó

A monori rendőrök három vecsési férfit fogtak el és hallgattak ki gyanúsítottként.A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint B. Zsolt két társával, Sz. Ferenccel és V. Csabával együttműködve 2017. novemberétől kábítószert árult Vecsésen és környékén.

A nyomozók a 41 éves Sz. Ferencet 2018. április 16-án az esti órákban lakóhelyének udvarán kábítószergyanús anyag átadása közben társával, a 27 éves V. Csabával együtt tetten érték. Az eljárás során a rendőrök megállapították, hogy a cselekmények elkövetése során Sz. Ferenc elsősorban a 28 éves B. Zsolt által közvetített kábítószert fogyasztó személyek részére történő közvetlen értékesítést végezte.

Sz. Ferenc lakóhelyén végrehajtott házkutatás során a lakás több pontján elrejtve különféle kábítószergyanús anyagokat, továbbá a kábítószer terjesztéshez használatos különböző eszközöket, illetve a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható mobiltelefonokat találtak és foglaltak le a rendőrök.

A rendőrök a három férfit a Monori Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket, majd őrizetbe vételüket követően előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására – írta a police.hu