Munkagép vágott át egy gázvezetéket Vecsésen

Hétfő késő délután egy csötörés miatt elvágott egy gázvezetéket egy munkagép Vecsésen, a Rózsa utcában.A helyszínre kiérkezett fővárosi hivatásos tűzoltók százméteres körzetben kiürítették a környező lakóházakat, az intézkedés nyolc épület tizenhat lakóját érintette. A katasztrófavédelmi mobil labor műszeres mérései nem mutattak ki egészségre ártalmas értéket a területen ezért a lakók visszatérhettek otthonaikba.

A gázszolgáltató szakemberei megkezdték a helyszíni munkálatokat, információk szerint a szolgáltatás ideiglenes kimaradása kétszáz háztartást érint a környéken.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://www.vecseshirek.hu/2018/04/23/munkagep-vagott-at-egy-gazvezeteket-vecsesen/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/userdata/web/vecseshirek.hu/website/www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19